+31(0)6 - 27 834 007 arjan@crucialplay.nl

Wat is de overeenkomst tussen deze bedrijven?

Al deze bedrijven hebben de kracht van LEGO SERIOUS PLAY ontdekt! Sommige bedrijven gebruiken de LEGO SERIOUS PLAY methode al heel lang, LEGO bijvoorbeeld en sommige bedrijven hebben de kracht net ontdekt, EIFFEL. Echter stuk voor stuk hebben ze ontdekt dat LEGO SERIOUS PLAY een hele krachtige methode is om complexe vraagstukken op een positieve manier te beantwoorden.

 

LEGO SERIOUS PLAY

Waar is de LEGO SERIOUS PLAY methode geschikt voor? LEGO SERIOUS PLAY kan worden gebruikt om tot nieuwe inzichten of ideeën te komen. De LEGO SERIOUS PLAY methode is een radicaal, innovatief, ervaringsgericht proces dat is ontworpen om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Het is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen een bijdrage kan leveren aan de discussie, de beslissingen en de uitkomst. Iedere deelnemer krijgt zijn of haar moment om zijn of haar inzichten aan de groep te laten zien.

De LEGO SERIOUS PLAY-methodologie maakt gebruik van de menselijke vaardigheid om te verbeelden – om het team, de afdeling, de organisatie en de vraag in kwestie te beschrijven en te begrijpen, om verandering en verbetering te initiëren en zelfs om iets radicaal nieuws te creëren.

Het gaat om het oplossen van complexe problemen door modellen te bouwen met LEGO-stenen. De metaforen in de modellen dienen als basis voor groepsdiscussie, kennisuitwisseling en probleemoplossing en helpen creatief denken te bevorderen en unieke oplossingen te vinden.

LEGO SERIOUS PLAY workshops worden aangeboden door gecertificeerd facilitators, die zijn opgeleid in de methodologie. Mocht u interesse hebben om te kijken of LEGO SERIOUS PLAY een manier is om uw complexe vraagstukken te behandelen, neemt u dan contact met mij op en dan kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn voor uw team, afdeling of organisatie. Uiteraard is het altijd mogelijk om vrijblijvend een kop koffie of thee te drinken en meer te weten te komen over de kracht van LEGO SERIOUS PLAY.

Crucial Play
Share This