+31(0)6 - 27 834 007 arjan@crucialplay.nl
LEGO Manager - algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Op deze pagina kunt u de algemene voorwaarden, registratie, aansprakelijkheid en privacy voorwaarden van Crucial Play bekijken. Mocht u vragen hebben over de algemene voorwaarden, registratie, aansprakelijkheid en privacy voorwaarden, dan kunt u die via het contactformulier stellen.

Registratie Kamer van Koophandel

Crucial Play is een onderdeel van Pterois Interim & Consultancy. Pterois Interim & Consultancy is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer 51967235. De algemene voorwaarden van Pterois Interim & Consultancy zijn ook van toepassing op Crucial Play en zijn hier te bekijken.

Aansprakelijkheid

Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van deze site kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die u hierop aantreft. Crucial Play aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van de informatie die op deze site wordt verstrekt.

LEGO® is een handelsmerk van de LEGO Groep, die deze site niet sponsort, autoriseert of goedkeurt.

Privacy

Tijdens een bezoek aan deze website kan Crucial Play persoonsgegevens verzamelen. Crucial Play zal deze informatie als vertrouwelijk beschouwen en behandelen en niet, tenzij voorafgaand kenbaar gemaakt, aan derden bekendmaken. Uitzondering hierop kan slechts worden gemaakt in de volgende gevallen: indien de wet het vereist of wanneer de informatie door justitiële autoriteiten wordt opgeëist.

Share This