+31(0)6 - 27 834 007 arjan@crucialplay.nl

LEGO SERIOUS PLAY is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, dat aantoont dat het onderbewustzijn wordt geactiveerd door het bouwen met LEGO®-steentjes en dat hierbij dus een heel ander niveau van kennis wordt bereikt dan er met normale workshops wordt bereikt.

Onderbewustzijn

Ieder organisatie bezit een collectief onderbewustzijn. Iedereen kent wel de uitdrukking “Zo doen wij dit al jaren…”. Het collectief onderbewustzijn is hier duidelijk aan het werk. LEGO SERIOUS PLAY maakt dit onderbewustzijn zichtbaar, voor zowel de individuele deelnemer, maar nog belangrijker voor het gehele team, afdeling of organisatie. Het onderbewustzijn registreert hele andere zaken, die juist voor uw organisatie interessant kunnen zijn.

LEGO SERIOUS PLAY maakt gebruikt van een aantal fases, waarbij iedere deelnemer actief zal moeten deelnemen. Een LEGO SERIOUS PLAY sessie begint altijd met het opwarmen van de LEGO spieren om daarna aan de slag te gaan met de centrale vraagstelling. Hierbij zijn vele vormen beschikbaar, maar ongeacht welke vorm er toegepast gaat worden u kunt er vanuit gaan, dat er nieuwe inzichten zullen worden opgedaan en dit in een hele positieve wijze van overleg.

Contact

Bent u benieuwd wat er voor informatie schuilt in het (collectief) onderbewustzijn van uw organisatie? Neemt u dan contact op mij en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden LEGO® SERIOUS PLAY® u, uw team, afdeling of organisatie kan bieden.

LEGO skeletons in boat
Certified LEGO SERIOUS PLAY facilitator
Crucial Play logo

Crucial Play – Unleashing the Power of LEGO SERIOUS PLAY

Share This