+31(0)6 - 27 834 007 arjan@crucialplay.nl

De afgelopen dagen was ik in Billund, Denemarken voor de jaarlijkse internationale bijeenkomst van facilitators van de LEGO SERIOUS PLAY methode. Twee dagen vol presentaties, nieuwe informatie en serieuze gesprekken, maar ook serieus veel lol! Er waren LEGO SERIOUS PLAY facilitators van over de hele wereld (o.a. Denemarken, Nederland, Costa Rica, Canada, Australië, Italië en Singapore). De gehele bijeenkomst werd ook nog eens afgesloten met een bezoek aan de LEGO personeelswinkel.

Bedankt voor het organiseren van deze bijeenkomst en tot volgend jaar!

LEGO House

Naast de zakelijke kant was er ook tijd voor een beetje plezier… het nieuwe LEGO house was net geopend en het is geweldig. Iedereen die LEGO ook maar een beetje leuk vindt, zal hier een geweldige tijd hebben. De geschiedenis van LEGO is hier te zien, maar ook vele modellen, bouwmogelijkheden en interactieve mogelijkheden zijn onderdeel van het LEGO house.

Bent u benieuwd hoe Crucial Play u, uw team, afdeling of organisatie kan helpen met behulp van LEGO SERIOUS PLAY? Op de volgende pagina staan een aantal voorbeelden van LEGO SERIOUS PLAY sessies, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Neemt u  contact op met mij en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden van LEGO SERIOUS PLAY bij uw organisatie.

LEGO SERIOUS PLAY days 2017
Share This